ShowSheen Try-Pak "grooming-kitet"

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P731413
Antal:
Finns i lager
Det perfekta "grooming-kitet" för såväl hästen som hunden.

 

 

Innehåller:
• 120ml ShowSheen Fläckbortagning: Är speciellt anpassad och pH-balanserad för hästens känsliga hud och har kompleterats med pantheol, grönt te och fruktextrakt för hudens bästa.
Bruksanvisning:
Snabbrengöring: Borsta av det smutsiga området. Spreja direkt på fläcken. Låt verka i 1-5min beroende på fläcken. Skölj av. Upprepa om nödvändigt.
Helrengöring: Fukta hästen. Spreja direkt på fläcken. Medan fläckbortagaren verkar, schamponera resten av hästen med ShowSheen Schampo och Conditioner. Skölj av och avsluta med ShowSheen Pälsglans och detangler.

• 120ml ShowSheen Schampo och Conditioner 2in1: Ett skonsamt djupverkande schampo med mycket goda rengörande egenskaper kombinerat med mjukgörande balsam för bästa resultat. Ger en mjuk och skinande hårrem pH balanserat för en friskare hud.
Bruksanvisning:
Blöt hårremmen noggrant. Häll i lite ShowSheen Schampo och Conditioner 2in1 direkt på en svamp, alternativt häll ca 10 ml i en hink med ca 5 liter vatten och massera in i pälsen så att det bildas ett kraftigt lödder. Skölj noggrant.

• 120ml ShowSheen Pälsglans end Detangler: En långtidsverkande pälsglans som ger skinande päls, man och svans i upp till en vecka. Omskakas före användning. Använd inte i sadelläget (för att sadeln inte ska glida). Repellerar damm och smuts.
Bruksanvisning
Spreja över hårremmen och stryk, i hårens riktning, med handflata eller fin borste. Spreja därefter man och svans och kamma igenom försiktigt. Låt torka.