THERMAL SKIRT ALASKA WREN

Pris:
1 050 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1965700
Typ:
stl 40
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En varm täckkjol att njuta i när kylan slår till. Materialet är så lätt och mjukt att du inte kommer märka att du har den på dig, du känner bara värmen sprida sig över rumpa och lår. Med Jacka Alaska till får du looken av en kappa men har den fördelen att du kan använda plaggen var för sig vid behov.
Tackvare dragkedjor fram- och baktill istället för i sidan fungerar täckkjolen även till häst. Eller varför inte i cykelsadeln på vägen till stallet. Eller vid hundpromenaden.
Täckkjolen har även Uhip’s övriga funktioner som gör livet bekvämare, som benbanden på insidan, reflexkant i sidan m.m.
Om familjen Alaska
Plaggen i vår familj Alaska har extra mjuka, följsamma och lätta material. De upplevs sköna och nätta och har en figurnära, feminin passform. För finsmakaren helt enkelt.
Alaska finns i jacka, täckkjol, kappa samt en kappa modell kortare vi kallar parkas.
Varför välja vår familj Alaska
Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig.
Om storlekarna
Plaggen i Alaskafamiljen är normala i storlekarna, och även om de är figursydda så är det räknat med att man bär ett mellanlager under. Välj inte för liten storlek, står du mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större så du även får rum med en luftspalt. Det är viktig för värmeförmågan.