THERMAL SKIRT NORDIC MOOD INDIGO

Rea:
1 150 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1817324
Antal:
Kommentar till butiken:
En lätt ridkjol i funktionsmaterial, tillverkad med dragkedjor fram- och baktill istället för i sidan vilket gör att den passar både i häst- och cykelsadeln eller vid aktiviteter där du vill kunna röra dig ordentligt och samtidigt hålla värmen. Täckkjolen har elastiska benband på insidan för att undvika att kjolsidorna fladdrar i vinden, en reflexkant i sidan, samt två dragkedjefickorOm familjen Nordic
Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion.
Nordic är en elegant familj plagg som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren..
Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.
För vem passar familjen Nordic
Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig.
Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt. (skydd ca en timme i snöfall, läs mer om material nedan)
Täckkjolen är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha byxor under samt eventuellt underställ om det är riktigt kallt. Täckkjolens längd sträcker sig ner över dina knän (lite beroende på hur lång du är). Ta reda på din storlek via vår size guide. Dragkedjans längd i cm i storlek 38 är: 69 cmIndigoblå med inslag av marinblått. Snygg pärlemorsskimrande yta.