MID LENGTH TRENCH COAT Black

Pris:
1 950 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2011268
Antal:
Kommentar till butiken:
Ofodrad, halvlång, regn- och vindkappa i klassisk trenchstil.
Ridkappan har både snygga och funktionella detaljer som bl.a tvåvägsdragkedja fram och sprundet bak vilka gör att du kan rida bekvämt i kappan. På insidan sitter dessutom elastiska benband som håller kappan på plats i sadeln. Kappan har också nedvikbart ärmslut som skyddar hand och handske mot regn samt handledsskydd med hål för tummen. Läs om ytterligare funktioner under fliken “funktion”.
Uhip’s Trenchkappor har med sina matchande Wool Hybrid Liners ett brett användningsområde och passar både dig som vill ha ett regnplagg vår, sommar och höst men även dig som gillar skalplagg vintertid med lager på lagermetoden.
Om familjen Trench
Vår trenchfamilj består av oisolerade funktionsplagg, designade i en klassisk men samtidigt sportig trenchstil. Plaggen är tillverkade av ett tåligt men lätt polyestertyg med mekanisk stretch som skapar bekvämlighet och rörelsefrihet. I övrigt ger tygets konstruktion med membran på insidan samt de tejpade sömmarna ett mycket gott skydd mot regn.
Trenchfamiljen består av knälång kappa, kortare kappa, jacka samt regn- och vindkjol.
Om storlekarna
Plaggen i Trench-familjen är normala is storlekarna och även om de är figursydda så är det räknat med att man skall kunna bära ett mellanlager under. Välj inte för liten storlek, står du mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större så du även för rum med en luftspalt. De är viktig för värmeförmågan.
Kappans längd sträcker sig ner mot dina lår (lite beroende på hur lång du är). Ta reda på din storlek via vår Size guide. Längd från axeln och nedåt i storlek 38 är :111,5 cm
Om färgen
Grågrön med inslag av smaragd.