JACKET ALASKA WREN

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1965699
Typ:
stl 40
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Gillar du mjuka och lätta dunjackor är Jacka Alaska perfekt för dig! Med sitt lätta och mjuka material håller du värmen med en jacka som inte är i vägen för dig varesig när du pysslar i stallet eller presterar i sadeln. Många gillar den även för sin snygga figurnära passform och klassiska look.
Jackan har nedfällbara handvärmare som är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln.
Matcha med den tillhörande täckkjolen så håller du värmen som om du hade en lång kappa men med den fördelen att du kan använda plaggen var för sig.
Om familjen Alaska
Plaggen i vår familj Alaska har extra mjuka, följsamma och lätta material. De upplevs sköna och nätta och har en figurnära, feminin passform. För finsmakaren helt enkelt.
Alaska finns i jacka, täckkjol, kappa samt en kappa modell kortare vi kallar parkas.
Varför välja vår familj Alaska
Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig.
Om storlekarna
Plaggen i Alaskafamiljen är normala i storlekarna, och även om de är figursydda så är det räknat med att man bär ett mellanlager under. Välj inte för liten storlek, står du mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den större så du även får rum med en luftspalt. Det är viktig för värmeförmågan.