KAPPA NORDIC MOOD

Pris:
2 695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1814766
Typ:
34
Antal:
Kommentar till butiken:
Knällång, varm täckkappa med värmande syntetfyllning som ser ut som dun och har dunets värmande egenskaper.
Funktioner som tvåvägsdragkedja fram och högt sprund bak gör att du även håller dig varm i sadeln. Dom nedfällbara handvärmarna är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln.
Om familjen Nordic
Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion.
Nordic är en elegant familj plagg som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren..
Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.
För vem passar familjen Nordic
Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig.
Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt. (skydd ca en timme i snöfall, läs mer om material nedan)
Om storleken
Kappan är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha ett mellanlager under samt lite luftspalt. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen och har därför medvetet gjort Nordic-familjen rymlig i storleken. Vi rekommenderar dig därför att inte välja en för liten storlek.
Kappans längd sträcker sig ner mot dina knän (lite beroende på hur lång du är). Längd från axeln och nedåt i storlek 38 är: 111,5 cmIndigoblå med inslag av marinblått. Snygg pärlemorsskimrande yta.