PARKA NORDIC

Pris:
2 550 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1814779
Antal:
Kommentar till butiken:
Halvlång, varm täckkappa med fyllning som både ser ut som dun men även har dunets värmande egenskaper (15 cm kortare än kappan) Funktioner som två-vägsdragkedja fram och högt sprund bak gör att du även håller dig varm i sadeln. De nedfällbara handvärmarna är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln.Om familjen Nordic
Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion.
Nordic är en elegant familj plagg som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren..
Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.
För vem passar familjen Nordic
Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig.
Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt. (skydd ca en timme i snöfall, läs mer om material nedan)
Parkan är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen, välj därför inte en för liten storlek. Indigoblå med inslag av marinblått. Snygg pärlemorsskimrande yta.